Convenis

La firma de diferents convenis amb l’objectiu d’afavorir les activitats formatives, activitats de difusió, activitats d’innovació i investigació d’interés per als estudiants de grau, postgrau i investigadors i investigadores de les nostres universitats públiques, és una altra de les labors de la Fundació per al Foment d’Estudis Superiors.

Els mencionats convenis es desenrotllen:

  • per a millorar i enfortir la labor d’investigació i innovació de les universitats de la Comunitat Valenciana,
  • per a difondre l’activitat científica i escènica de les institucions universitàries,
  • per a millorar la formació dels estudiants universitaris,
  • per a incrementar la participació dels grups d’investigació de les universitats de la Comunitat Valenciana en programes internacionals d’I+D+i,
  • per a ajudar a la integració de les universitats de la Comunitat Valenciana en l’Horitzó 2020,
  • per a ampliar els horitzons laborals dels estudiants universitaris amb l’empresa.

UIMP Universidad Internacional Menéndez Pelayo

Convenis de la fundació FFES - UIMP

Realització conjunta de cursos de formació d’interés per als estudiants de grau i postgrau, amb l’objectiu d’ampliar el seu horitzó laboral. Es van impartir els cursos: “El Camp Professional de l’Edició” i  “Les Indústries Culturals”.

Portal de difusió de l’activitat científica. -CONEC-

FFES - Difusió de l’activitat científica -CONEC-

Conveni entre la Fundació i l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València amb l’objecte de difondre l’activitat científica que realitzen equips d’investigació emmarcats en els projectes d’excel·lència Prometeu de la GV.

Més informació

Tens algun dubte o comentari que traslladar-nos? Pots contactar amb nosaltres per telèfon, email o pel formulari de contacte. Des de la Fundació de la Comunitat Valenciana per al Foment d’Estudis Superiors estarem encantats d’ajudar-te.